vierkant-jogg-1.jpg

Vraag en aanbod details

Vraag


Vraag categorie:materialen en faciliteiten
Vraag omschrijving:Wij zoeken een bedrijf dat wil helpen bij het leveren en storten van een betonvloer in onze materiaalopslag. Er liggen klinkers in, maar dat is lastig ongediertevrij te houden. Het gaat om een vloer van 12 meter bij 4 meter (dus 48 M2) en 15 centimeter dik. In totaal 9 kuub beton.
Vraagnr:170 --> Wilt u reageren? Klik hier!
Organisatie:Scouting van Maasdijk
Organisatie omschrijving:Scouting van Maasdijk is een scoutingvereniging in Oranjewoud. Elke week is er opkomst waar we kinderen en jongeren uitdagen om het beste in zichzelf naar boven te halen door een uitdagend spelprogramma te bieden.
Tegenprestatie:Mooie tegenprestatie: gebruik ruim clubgebouw Scouting Hiem en groot, groen terrein aan bosrand voor coronaproof personeelsuitje, vergadering of activiteit. Zeker in coronatijd biedt Scouting Hiem een prachtige plek om met 1,5 meter afstand een mooie bijeenkomst met personeel of klanten te organiseren. Incl. gebruik keuken. In overleg is er veel mogelijk. Hiernaast vermeldt Scouting van Maasdijk het bedrijf als sponsor op de website en, indien gewenst, in de media.

 

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo