vierkant-jogg-1.jpg

Vraag en aanbod details

Vraag


Vraag categorie:menskracht: klussen en activiteiten
Vraag omschrijving:Wie helpt bij Twinkel-activiteiten beperkte kinderen? Ronald McDonald Hoeve Beetsterzwaag organiseert tijdens vakanties/weekenden Twinkel-activiteiten waar oogjes van gaan twinkelen. Zij denkt aan: workshops, beautymiddag, samen lunch/brunch/diner maken, sieraden maken, bloemstukje maken etc. Wij zoeken bedrijven/clubs die het leuk vinden dit voor en met ons te organiseren.
Vraagnr:145 --> Wilt u reageren? Klik hier!
Organisatie:Ronald McDonald Hoeve
Organisatie omschrijving:Dankzij de Ronald McDonald Hoeve kunnen gezinnen met kind met beperking 'onbeperkt' vakantie vieren. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het vaak ingewikkeld om een vakantie te organiseren. Het kind kan niet overal zelfstandig komen en heeft bij sommige activiteiten hulp nodig. Meedoen met andere kinderen is niet altijd vanzelfsprekend. In de Ronald McDonald Hoeve is een onbezorgde vakantie wel mogelijk. Het hele gezin kan verblijven in een volledig aangepast vakantieappartement. De Hoeve bevindt zich naast de hoofdvestiging van Revalidatie Friesland in Beetsterzwaag.
Tegenprestatie:Tegenprestatie: een twinkeling in de ogen van de kinderen en hun familie. Daarnaast natuurlijk extra PR in magazine en via social media.

 

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo