mbo_atletiek.jpg

Vraag & Aanbod

Ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven en goede doelen te matchen, met een vooraf bekend Aanbod van bedrijven en Hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Ook maatschappelijke organisaties kunnen iets aanbieden. Doet u mee?

Om te zorgen dat vraag en aanbod elkaar makkelijk kunnen vinden, zijn er 4 categorieën, in vier hoeken, in elk een eigen kleur. Let op! Dit jaar twee extra stands met aanbod vanuit de gemeente en Koninklijke Smilde/Smilde Bakery. Vraag en aanbod wordt gedurende de komende weken bekend gemaakt!

 

ROOD: Deskundig advies. financieel, juridisch, administratief, technisch etc.

VRAAG 

1. Aanloophuis "Oer de Brêge" zoekt een bedrijf dat haar kan adviseren welke maatregelen zij dient te nemen i.v.m. de AVG / nieuwe privacywet.

2. Stg In Moaie Dei / Foar Elkoar Sjop zoekt ondersteuning voor het professionaliseren van de stichting. Welk bedrijf wil meedenken? Tegenprestatie: Voor uw Sinterklaas-, Kerst- of Paasfeest verzorgen wij de Sint & Pietkleding, kerstmanpak of paashaaspak en in overleg ook de mensen.

3. Team Houwitzer zoekt hulp bij de vorming van een stichting. Onze vriendenploeg organiseert jaarlijks carbidschieten en vuurwerkshow op Oudejaarsdag voor alle inwoners Akkrum, Nes e.o. We betrekken de jeugd bij deze traditie dmv kidsclinic om op een veilige manier om te gaan met vuurwerk en carbid en kunnen voorlichting hierover geven aan dorpen/verenigingen. Vanwege de toenemende belangstelling en het risico wat we dragen als particulieren willen we graag een stichting worden.

 

AANBOD Deskundig advies. financieel, juridisch, administratief, technisch etc.

1. Notariskantoor mr. Margreet Savenije biedt het gratis opstellen van statuten voor oprichting van uw stichting of vereniging

2. Ook Groenewegen advocaten & notarissen biedt het gratis opstellen van statuten voor oprichting van uw stichting of vereniging

3. MTH accountants & adviseurs B.V.  biedt advies / ondersteuning bij het digitaliseren van de boekhouding (financiële administratie)

4. MTH accountants & adviseurs B.V. biedt ondersteuning bij opzetten van de jaarcijfers en / of begroting voor verenigingen /en stichtingen

5.  MTH accountants & adviseurs B.V. biedt ondersteuning opzetten businessplan non-profit organisatie

 

 

GROEN: marketing, communicatie en PR

VRAAG 

1. 

 

 

AANBOD marketing, communicatie en PR

1. 

 

 

 

GEEL: materialen en faciliteiten

VRAAG 

1. Repair Café Heerenveen zoekt werkkleding voor haar 8 vrijwilligers (denk aan vlotte stofjassen). Tegenpratie: reparatie apparaten.

2. Steunpunt Minima Stichting Houvast zoekt produkten voor in Kerst-Verlichting-Pakket: Om chronisch zieke minima en degenen die door omstandigheden een dermate laag besteedbaar inkomen overhouden een lichtpuntje te geven vragen wij uw hulp bij het samenstellen van ons jaarlijkse Kerst-Verlichting-Pakket. Artikelen zoals levensmiddelen,kerstbrood, kaas, kaarsen,doucheschuim, kerstchocolaatje, worden door onze vrijwilligers verpakt en rondgebracht.

3. Wijkcentrum De As in Hveen zoekt nieuwe bar (of bouwmateriaal, hergebruik showroom keuken, werkbladen etc). Als tegenprestatie kunnen we bv ruimte bieden voor vergaderingen of wellicht een gezellige personeelsavond verzorgen incl. hapje en drankje voor u en uw medewerkers.

4. Wijkcentrum De As in Hveen zoekt een laptop/tablet gekoppeld aan 1 of 2 TV-schermen om alle activiteiten digitaal te presenteren. Als tegenprestatie kunnen we bv ruimte bieden voor vergaderingen of wellicht een gezellige personeelsavond verzorgen incl. hapje en drankje voor u en uw medewerkers.

5. De Drempel (activiteiten in Wijkcentrum De As om mensen uit sociaal isolement te halen) zoekt knutselmateriaal

6. Welk bedrijf helpt TOF Vakanties aan 175 sjaals met TOF logo om vrijwilligers te bedanken? TOF Vakanties organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze vakantie gaan vrijwilligers mee als begeleiding. Op 16 november wil TOF haar vrijwilligers in het zonnetje zetten op de bedankavond. We denken aan een sjaal met het TOF logo als presentje, is er een organisatie die dit mogelijk wil maken?

7. Stg In Moaie Dei / Foar Elkoar Sjop zoekt computer of tablet voor de administratie en boekhouding. Tegenprestatie: Voor uw Sinterklaas-, Kerst- of Paasfeest verzorgen wij de Sint & Pietkleding, kerstmanpak of paashaaspak en in overleg ook de mensen.

8. Stg In Moaie Dei / Foar Elkoar Sjop zoekt Sinterklaascadeautjes voor kinderen tm 8 jaar voor ons jaarlijks sinterklaasfeest.

9. Stg In Moaie Dei / Foar Elkoar Sjop zoekt kerstdecoratie, pannen, bestek, bruikbare goederen die we in onze winkel door kunnen geven aan mensen die het nodig hebben.

10. Stg In Moaie Dei / Foar Elkoar Sjop zoekt werkkleding, overals, werkschoenen voor haar vrijwilligers. Tegenprestatie: Voor uw Sinterklaas-, Kerst- of Paasfeest verzorgen wij de Sint & Pietkleding, kerstmanpak of paashaaspak en in overleg ook de mensen.

 

AANBOD materialen en faciliteiten

1. PR10RE accountants & belastingadviseurs biedt maar liefst 15 2e hands beeldschermen voor een PC.

2. In Control Camerabeveiliging biedt bemiddeling en/of ondersteuning bij het realiseren van camerabeveiliging bij een stichting of andere niet-commerciele/non-profit organisatie.

3. Bibliotheken gemeente Heerenveen biedt gratis podium voor lezing

4. Bibliotheken gemeente Heerenveen biedt gratis podium voor creatief werk - exposeren

5. PR10RE accountants & belastingadviseurs biedt 2 Douwe Egberts koffie automaten, aanschaf 2009

 

 

ORANJE: menskracht: klussen en activiteiten

 VRAAG 

1. Wijkcentrum De As zoekt helpende handen voor bouwen nieuwe bar.

2. De Drempel (activiteiten in Wijkcentrum De As om mensen uit sociaal isolement te halen) zoekt leuke uitjes voor haar clubleden, 10 dames

3. Basisschool Het Slingertouw zoekt in het kader van hun wereld oriënterende vakken passende bedrijven waar zij met de klas een kijkje mogen nemen. Bv ziekenhuis, Batavus, restaurant, papierfabriek, melkfabriek, boerderij.

4. Welk bedrijf helpt TOF Vakanties met hun Mobieltjes-inzamelactie? TOF Vakanties organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze vakantie gaan vrijwilligers mee als begeleiding. Vorig jaar zamelde Koninklijke Smilde maar liefst 188 mobieltjes in die een bedrag van €250 opleverden voor TOF.

5. Basisschool Sint Jozef in Heerenveen zoekt vrijwilligers die ons willen helpen bij het onderhoud van onze moestuinen en schoolplein.

 

AANBOD menskracht: klussen en activiteiten

 1. GGZ Friesland-Heerenveen biedt 10 plekken cursus Mental Health First Aid – 1e hulp bij psychische problemen. Plaats cursus: Leeuwarden. Data: in overleg, 4 losse dagdelen of twee dagen eind 2018, voor 10 personen: 2 personen van 5 organisaties.

2. Welk bedrijf durft zich in te zetten om iets aan laaggeletterdheid te doen? Digitaalhuis Heerenveen biedt taal- en rekenhulp aan mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Ook helpen ze graag met computervaardigheden. Misschien lukt dit via de werkgever?

3. GGZ Friesland biedt 8 vrijkaarten Escaperoom GGZ Friesland: Unlock Tolerance. Dit is niet wat je denkt, deze unieke escaperoom is gebouwd in een verlaten gang in het GGZ-pand de Hege Wier in Leeuwarden en biedt een leerzame ervaring met een belangrijke boodschap, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Als psychiater in opleiding stap je in het leven van Hendrik. Hoe dat afloopt….dat moet je ervaren! 

4. Rotaryclub Heerenveen is aanwezig is om zich te oriënteren op lokale maatschappelijk projecten om wellicht te helpen

5. Voetbalclub sc Heerenveen wil zich deze middag oriënteren om mogelijk verbindingen te leggen of kansen creëren met bedrijven/stichtingen/fondsen vanuit haar MVO-functie.

 

 

Let op! Dit jaar staan er twee aparte stands van de gemeente Heerenveen en Koninklijke Smilde. 

 

Koninklijke Smilde en Smilde Bakery tonen hun maatschappelijk hart! Zij bieden dit jaar aan vrijwilligers van álle deelnemende maatschappelijke organisaties een overheerlijke banketstaaf aan voor al het goede werk dat zij verrichten. Op deze manier wil Smilde de vrijwilliger graag in het zonnetje zetten. Geweldig! Meld je als maatschappelijke organisatie bij de stand van Smilde. Max. 100 per organisatie.

 

Aanbod Gemeente Heerenveen (te matchen bij de stand van de gemeente):

 

 

 

Sponsoren: Kuiper Verzekeringen en serviceclub JCI Heerenveen

 

 

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

OKH-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo