a.jpg

Programma

Programma

13.45  uur           Inloop

14.00 uur            *Theaerzaal: Opening en welkom door Renske Osenga, coördinator Hart voor Heerenveen       

                             *Voorstellen sprekers strafrechtadvocaten Hans en Wim Anker

14.15 uur            Start ‘handel’; slag op de gong door de hoofdsponsor

14.15-15.45        Matches maken door alle deelnemers

15.45 uur            Einde Meet & Match

15.45 uur            Borrel, vier samen de gesloten matches en gelegenheid tot napraten en netwerken

16.15 uur            Bekendmaking aantal gemaakte matches

16.30 uur            Afsluiting

 

DAGVOORZITTERS

Hans en Wim Anker zijn bekende Nederlandse strafrechtadvocaten. De eeneiige tweelingbroers begonnen in 1991 voor zichzelf met het kantoor Anker & Anker Strafrechtadvocaten te Leeuwarden.

Hans Anker behandelt allerlei soorten strafzaken, ook van jeugdigen, met speciale aandacht voor het economisch strafrecht en zedendelicten. Verleent tevens bijstand aan lagere overheden en instanties in de gezondheidszorg. Is docent tijdens de cursussen in het kader van Anker & Anker Opleidingen voor advocaten in het gehele land. Verzorgt voorts gastcolleges strafrecht.

Wim Anker werkte vier jaar op het Ministerie van Justitie in Den Haag. Sedert 1981 advocaat te Leeuwarden. Geeft gastcolleges op universiteiten. Is veelgevraagd spreker voor bedrijven, organisaties en verenigingen over het werk van de advocaat in strafzaken. Verzorgt cursussen voor advocaten in het gehele land (Anker & Anker Opleidingen). Is gespecialiseerd in TBS. Verleent daarnaast veel bijstand aan levenslang gestraften en in levensdelicten. Werd in 2015 door vakgenoten verkozen tot 'Meest gewaardeerde advocaat'. 

Beide broers zijn actief in het verenigingsleven in hun (eerdere) woonplaats Akkrum, o.a. door middel van het organiseren en becommentariëren van vele activiteiten en evenementen als Mastklimmen, Spijkerslaan en Slingeraap. Groot voetbalfan van sc Heerenveen. Kortom, bijzondere persoonlijkheden. Wij zijn erg blij dat de heren Anker zich willen inzetten voor Hart voor Heerenveen.

 

 

Sponsor: Kuiper Verzekeringen

 

 

 

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

OKH-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo