vierkant-jogg-1.jpg

Hoe werkt het?

De Meet & Match is een dynamisch evenement. Maatschappelijke organisaties en bedrijven lopen door elkaar, steeds op zoek naar een partner om een match mee te maken. Alle matches vinden namelijk plaats in anderhalf uur!

 

Vraag & Aanbod

Om te zorgen dat vraag en aanbod elkaar makkelijk kunnen vinden, zijn er 4 categorieën, in elk een eigen kleur:

  • ROOD: financieel, juridisch, administratief of technisch advies
  • GROEN: marketing, communicatie en PR
  • GEEL: materialen en faciliteiten
  • ORANJE: menskracht: klussen en activiteiten

 

Daarnaast staan er twee aparte stands voor:

-gemeente Heerenveen: Loop hier langs om te matchen met het aanbod vanuit gemeente Heerenveen

-Koninklijke Smilde: Loop hier langs om u op te geven voor gratis banketstaven om uw vrijwilligers te bedanken voor het goede werk dat zij doen

 

Dit zijn de spelregels:

  • Alle deelnemers dragen een badge waaraan te zien is of iemand een bedrijf of een maatschappelijke instelling vertegenwoordigt.
  • Ga naar de hoek waar je wat wilt vragen of aanbieden. Elke hoek heeft een eigen matchmaker van Randstad of de Rabobank die u kan helpen.
  • Ga met elkaar in gesprek over vraag en aanbod en eventuele tegenprestaties. Het bedrijf laat zich graag door een leuke tegenprestatie verrassen; een zelfgemaakte lunch, uitnodiging voor een optreden, een groep vrijwilligers kan helpen bij een klus van het bedrijf, zelfgebakken taart etc. Creativiteit, flexibiliteit en je richten op mogelijkheden zijn ingrediënten voor een goede match.
  • Vul het matchformulier in. De matchmaker controleert het formulier. Lever samen jullie matchformulier in bij notaris Margreet Savenije of notaris Pieter de Boer. De notaris bekrachtigt de match en bepaalt, in overleg, de economische waarde van uw samenwerking. Twee dagen na de Meet & Match ontvangen beide partijen dit formulier per e-mail.

 

Na de match:

De match is gemaakt… en dan?

Een match tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers is niet het eindpunt maar het startpunt. Het echte werk voor deelnemers begint pas wanneer de matches worden verzilverd. Het matchformulier helpt u om duidelijk afspraken te maken inzake de samenwerking: omschrijving van de match, wie neemt initiatief, wanneer etc.

Tip: Neem binnen drie weken na de Meet & Match contact op om zo nadere invulling te geven aan de match.

 

Sponsor: Kuiper Verzekeringen

 

   

  

 
Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

OKH-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo