a.jpg

jan. 2012: Mobiel-bellen.com - Humanitas

Als specialist in mobiele en vaste telefonie voor de zakelijke markt geeft Mobiel-bellen.com uit Heerenveen Humanitas Thuisadministratie graag een steuntje in de rug.


De werkgroep Heerenveen-Weststellingwerf gebruikt al een jaar of 6 dezelfde mobiele telefoon met een prepaidkaart. Echter deze valt bijna uit elkaar, de achterkant zit los. Mobiel-bellen.com stelt gratis een mobiele telefoon beschikbaar die flink wat jaren meekan zodat Humanitas haar werk kan voortzetten. Humanitas vermeldt als tegenprestatie de inzet,naam en logo van VOF mobiel-bellen.com in een persbericht en op haar communicatiemiddelen.

Mobiel-bellen.com geeft eerlijk en helder advies. Zij nemen als uitgangspunt de totale kosten over de exploitatieperiode en rapporteren helder en zakelijk. Mobiel-bellen.com kijkt naar het bedrijf en haar verkeersstromen. Vaak kan met kleine veranderingen voordeel worden behaald. Zij leveren mobiele abonnementen van alle providers, alle merken telefoons en oplossingen voor vaste telefonie.

Mobiele telefonie

Mobiel-bellen.com beschikt over een database met de tarieven van alle zakelijke abonnementen. Op basis van een factuur kunnen zij gespreksgegevens invoeren en laten doorrekenen. Bedrijven krijgen dan een advies specifiek toegesneden op hun situatie.

Vaste telefonie

Mobiel-bellen.com levert bedrijfstelefooncentrales via Internet. De abonnementskosten van een bedrijfstelefooncentrale via Internet zijn lager dan de kosten voor de netlijnen. 
Bedrijven krijgen zo de nieuwste mogelijkheden en beginnen meteen met besparen.

Het project Thuisadministratie van Humanitas richt zich op de groeiende groep mensen die nauwelijks in staat is de eigen financiën op orde te houden. Rekeningen worden niet meer betaald en mogelijkheden van tegemoetkomingen worden niet benut. Ondersteuning is nodig om erger te voorkomen.

Humanitas heeft voor deze doelgroep het project Thuisadministratie ontwikkeld. Vrijwilligers doen het uitvoerend werk en worden ondersteund door de vrijwillige coördinator. Meer informatie vindt u op www.humanitas.nl/afdeling/heerenveen-weststellingwerf

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo