b.jpg

jan. 2012: Camerik Voortman Communicatie- en PR-Adviseurs – Humanitas

Camerik Voortman Communicatie- en PR-adviseurs zet graag haar kwaliteiten in om de communicatie van Humanitas Heerenveen-Weststellingwerf te verbeteren.

 

De adviseurs van Camerik Voortman uit Heerenveen zijn kwaliteitgedreven, resultaatgerichte communicatieprofessionals die de doelen van hun klanten bij overheid, profit en non-profit passend, verrassend en eigentijds helpen bereiken. Óók op interim-basis.

Camerik Voortman Communicatie- en PR-adviseurs zet graag haar kwaliteiten in om de communicatie van Humanitas Heerenveen-Weststellingwerf te verbeteren. In ruil voor publiciteit en een inspirerend gesprek over de werkzaamheden van Humanitas biedt het bureau een pakket aan diensten. Allereerst krijgt Humanitas een workshop Social Media. Dit nieuwe medium zal ontzettend belangrijk worden bij het vinden van nieuwe vrijwilligers (blijvend of eenmalig voor een bepaalde activiteit). Daarnaast verzorgt dit communicatiebureau een brainstormsessie met Humanitas, om met elkaar de communicatie van de lokale werkgroep nog duidelijker en helderder te krijgen. Camerik Voortman gaat tevens de folderlijn van Humanitas qua tekst en layout optimaliseren.

Fransisca van Kommer van Humanitas is ontzettend blij met deze geboden hulp. “Een workshop Social Media is natuurlijk super. Lijkt me heel goed voor de coördinatoren, zij maken daar nog geen gebruik van. Zelf ben ik al een tijdje hiermee bezig maar ik ben wel heel erg benieuwd hoe ik dit specifieker op werven van vrijwilligers kan richten en hoe je dit voor Humanitas verder kunt inzetten. Die brainstormsessie zie ik helemaal zitten!”

No-nonsense, direct en doelgericht: dat is Camerik Voortman. Met ruim 20 jaar ervaring zijn ze actief voor tal van opdrachtgevers en in de volle breedte van het communicatie- en pr-vak, van advies tot en met de uitvoering. De medewerkers zijn betrokken, kunnen zich snel inleven en zijn to the point. Ze maken communicatie duidelijk en helder. En ze nemen u graag mee in nieuwe ontwikkelingen. Voor elke opdracht, hoe bescheiden of omvangrijk ook. 

Camerik Voortman gaat graag elke communicatie-uitdaging aan. Met enthousiasme, creativiteit, en innovatieve ideeën. Tijdens een eerste kennismaking bekijken ze samen wat zij voor u kunnen betekenen. Dat werken ze uit in een voorstel. Eigentijds, verrassend en toch gedegen. Daar hoort natuurlijk ook een inzichtelijke offerte bij. Hun inzet richt zich op één doel: het resultaat bereiken dat de opdrachtgever zich heeft gesteld.

Bij Humanitas Heerenveen-Weststellingwerf zijn zo’n 75 vrijwilligers actief. Naast Thuisadministratie biedt Humanitas ook hulp via de volgende werkgroepen:
- alleen verder, steun bij verlies
- sinterklaas cadeautjesactie voor uw kind
- voorlezen aan uw kind
- vriendschappelijk bezoek aan huis
- kinder vakantieweken

Meer informatie vindt u op

www.humanitas.nl/afdeling/heerenveen-weststellingwerf/projecten

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo