mbo_atletiek.jpg

nov. 2011: Eetcafé De Buurman – Stichting Voedselbank Heerenveen

Eetcafé De Buurman en Hart voor Heerenveen hebben de handen ineengeslagen voor een goed doel: geld inzamelen voor de Voedselbank Heerenveen.

de-buurman logo-webEetcafé De Buurman verbindt zich via een ludieke actie aan Hart voor Heerenveen. Bestel hier de overheerlijke Fryslân Burger en steun Stichting Voedselbank in Heerenveen. Henk Wolthuis, eigenaar van De Buurman, zorgt ervoor dat een deel van de opbrengst van alle verkochte burgers naar een goed doel binnen Heerenveen gaat, in dit geval De Voedselbank.

De Fryslân Burger is een erkend streekproduct en gemaakt van 100% Fries rundvlees (200 gr). Het welbekende eerste en oprechte broodje hamburger tjokvol Friese smaaktradities is bereid zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Geserveerd met Franse frites.

Eetcafé De Buurman is dé plek waar je gezien wilt worden voor lunch, diner of zomaar een borrel! Het café heeft een centrale ligging nabij het "Posthuis Theater", het horecaplein "de Oude Koemarkt" en het winkelcentrum van Heerenveen.

Naast smakelijke buffetten voor grote groepen en lasergame-arrangementen verzorgt De Buurman ook heerlijke gerechten op locatie! De catering is volledig af te stemmen op uw behoefte; van koude tot warme buffetten, van grote partijen tot kleine feestjes.

voedselbank logoMevrouw Janneke Hiemstra van de Voedselbank Heerenveen is ontzettend blij met de steun van De Buurman voor haar organisatie. Die steun is hard nodig. In ruil hiervoor verzorgt zij een inspirerende rondleiding bij de voedselbank voor de eigenaar van De Buurman.

De voedselbank voorziet ongeveer 90 cliënten één keer per twee weken van een voedselpakket. Om hiervoor in aanmerking te kunnen komen moet men voldoen aan een aantal strenge selectiecriteria. Er dient sprake te zijn van een noodsituatie.

De Voedselbank begeleidt de klanten ook bij het zoeken naar een oplossing voor de problemen waardoor zij in deze situatie zijn beland (zoals bijvoorbeeld schuldsanering). De hulp is tijdelijk van aard en duurt nooit langer dan 3 jaar. Deze aanpak blijkt uitstekend te werken. Helaas komen er steeds net zoveel nieuwe gevallen bij als er worden opgelost. Zo blijft hulp door de Voedselbank een voortdurende noodzaak.

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo