mbo_crackstate.jpg

nov. 2011: Nijdam Attractieverhuur - Huiskamerproject Oudeschoot

Nijdam Attractieverhuur doet mee met Hart voor Heerenveen!

Het bedrijf uit Mildam stelt haar materiaal beschikbaar aan het Huiskamerproject in Oudeschoot.

Al meer dan 25 jaar is Nijdam Attractieverhuur uit Mildam hét adres voor het huren van de goedkoopste en beste attracties in de regio. Dit jaar hebben ze niet alleen een geheel vernieuwde website maar ook 2 nieuwe eigenaren. Hendrik Jan en Karin Nijdam hebben het stokje over genomen van Douwe Nijdam.
Natuurlijk blijven ze scherp geprijsd en zoeken ze voor u naar de leukste  attracties waardoor uw feest- evenement elke keer weer een succes zal zijn. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment aan o.a. springkussens, waterattracties, zeskamspellen of oud Hollandse spelletjes.

Nijdam Attractieverhuur stelt gratis een set Oudhollandse spellen beschikbaar om het succes van de “Huiskamer” in Oudeschoot op 2 december 2011 te vieren. De kinderen kunnen plezier maken met mini midgetgolf, blik gooien, super vishengel en vier op een rij. 

2011-11-nijdamDe “Huiskamer” in Oudeschoot is een samenwerkingsproject tussen O.B.S De Schoterschans, Caleidoscoop en Kinderwoud en de gemeente Heerenveen. 
Het idee van de Huiskamer is ruim een half jaar geleden ontstaan. De “Huiskamer” is 3 keer per week na schooltijd open. Kinderen kunnen er op een prettige en veilige wijze hun vrije tijd doorbrengen. Er is altijd iets te doen, van spelletjes spelen of knutselen tot lekker ontspannen. Daarnaast kunnen de kinderen er huiswerkbegeleiding krijgen, deelnemen aan sport- en spelactiviteiten of genieten van cultuurworkshops.

Voor de ouder/verzorgers van kinderen t/m 12 jaar is de huiskamer twee keer per week ‘s ochtends open. Ze kunnen elkaar, onder het genot van een kopje koffie, beter leren kennen. Op vaste momenten is er een gezinscoach van de Friese Wouden aanwezig die ondersteuning biedt bij vragen over opvoeding, financiën e.d.

Inmiddels wordt de “Huiskamer” door meer dan 60 kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar bezocht. Op vrijdag 2 december wordt deze mijlpaal met alle kinderen gevierd. In ruil voor de Oudhollandse spellen zal de “Huiskamer” aan Nijdam Attractieverhuur publiciteit geven. Hierbij kan gedacht worden aan: de nieuwsbrief van Caleidoscoop, De Rank en van O.B.S. De Schoterschans. Daarnaast zal de naam genoemd worden in persberichten in de Heerenveense Courant, Leeuwarder Courant en Het Skoatter Doarpsnijs (plaatselijke krant van Oudeschoot). Tevens hangen zij op de dag van het feest een poster op met daarop de bedrijven die dit mede hebben mogelijk gemaakt. 

2011-11-huiskamer

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo