mbo_atletiek.jpg

sept. 2011: Posthuis Theater - Logeerhuis Heerenveen

Het Posthuis Theater stelt kaarten voor een familievoorstelling beschikbaar voor 2 groepen kinderen en begeleiders van het Logeerhuis Heerenveen.

Het Logeerhuis Heerenveen is bedoeld voor kinderen met ADHD, PDD-NOS en andere aan autisme verwante contactstoornissen. Haar kracht is: de behoeften en wensen van zowel het kind als de ouders te onderkennen en een passende begeleiding te bieden.

2011-09-logeerhuis-heerenveen

De logés hebben vaak te maken met teleurstellingen in de contacten met andere kinderen in hun dagelijkse omgeving. Het logeerhuis probeert door een positieve benadering en het bieden van een vaste structuur de kinderen succeservaringen op te laten doen. Een plezierig en gezellig verlopen weekend bouwt hun zelfvertrouwen op. De kinderen worden tijdens de weekenden begeleid door vakbekwaam personeel. Ook is het logeerhuis tijdens schoolvakanties open.

Het Logeerhuis Heerenveen heeft twee locaties in de wijk De Greiden. Het zijn normale woonhuizen die worden gehuurd van woningbouwvereniging Accolade. De huizen staan aan de Wulpstraat en de Scholeksterstraat. Ze hebben bewust gekozen voor een huisvesting die gelijk zou kunnen zijn aan de thuissituatie. Er komen per huis 5 à 6 kinderen per weekend.

Directeur Gerard Wolters van het Posthuis Theater stelt graag kaarten beschikbaar voor een familievoorstelling voor kinderen en begeleiders van het Logeerhuis Heerenveen. Naast een uitgebreid aanbod op het gebied van o.a. cabaret, toneel en dans biedt het theater elk seizoen ook mooie familievoorstellingen aan. Deze voorstellingen zijn leuk voor jong en oud! Het theater wil Logeerhuis Heerenveen graag een onvergetelijke middag bezorgen en zo bijdragen aan het zelfvertrouwen van de kinderen.

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo