skater.jpg

Contact

Hart voor Heerenveen, onderdeel van Caleidoscoop Welzijnswerk, denkt graag met u mee over uw mogelijkheden. Wij beschikken over een groot netwerk aan maatschappelijke organisaties in de Gemeente Heerenveen: jongerenwerk, cultuur, sport, zorg, kunst, buurtwerk, dorpsbelang, scholen, ouderenwerk. Wij kunnen uw bedrijf of organisatie in contact brengen met een geschikte partner voor de perfecte samenwerking.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Heerenveen? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

 

Wanneer u zich als bedrijf in Heerenveen al inzet op het gebied van Maatschappelijke Betrokken Ondernemen, vernemen wij dit graag. Zo kunnen wij mooie lokale MBO-voorbeelden bundelen. Deze voorbeelden dienen ter inspiratie om meer bedrijven te stimuleren vorm te geven aan Maatschappelijke Betrokken Ondernemen.

 

Contactgegevens:

Renske Osenga - Intermediair MBO

tel: 06 5232 7516  E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weegbree 72 (In Wijkcentrum De As)
8446 SC  Heerenveen

Tel: 0513 - 645 881

 

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo