mbo_bord_heerenveen.jpg

Criteria

Om tot toekenning te komen heeft de jury een aantal punten opgesteld:

 • de activiteiten van het bedrijf op basis waarvan de prijs kan worden toegekend leveren een bijdrage aan de verbetering van het leefklimaat in de gemeente Heerenveen en;
 • hebben een zichtbare sociale meerwaarde en/of;
 • leveren een bijdrage aan de versterking van de sociale cohesie en/of;
 • hebben een voorbeeldfunctie en (kunnen) dienen als inspiratie voor andere bedrijven en/of;
 • zijn inventief, origineel, creatief, charmant en/of;
 • zijn goed communiceerbaar en/of;
 • het betreft een activiteit die enthousiasme en betrokkenheid uitstraalt en/of;
 • hebben een groot sociaal rendement; in impact en/of voor langere termijn.

Maatschappelijk Betrokken Onderneming 2018


heerenveen een gouden plak web

 logo mbo web

 

Prijs: Maatschappelijk Betrokken Onderneming 2018

Het Gouden Hart voor Heerenveen

 

Veel bedrijven zetten zich actief in voor hun omgeving. Hart voor Heerenveen en Heerenveen ‘n Gouden Plak willen graag hun waardering uiten voor deze bijzondere inzet met een mooie prijs: Het Gouden Hart voor Heerenveen. Deze prijs dient tevens ter inspiratie voor heel ondernemend Heerenveen. De felbegeerde prijs gaat naar een bedrijf dat op een bijzondere wijze haar maatschappelijke betrokkenheid vorm geeft en daarmee bijdraagt aan een mooiere Heerenveense samenleving. De redactie van Jongerenwebsite WhatTheFean helpt Hart voor Heerenveen bij het interviewen van de genomineerden. Om tot een goed oordeel te komen gebruikt de jury deze interviews.

 

Tot 31 december 2018 kan iedereen een bedrijf nomineren voor ‘Maatschappelijk Betrokken Onderneming 2018’. De jury kiest drie prijswinnaars. Aan de 1e prijs wordt een bijzondere trofee gekoppeld. De 2e en 3e prijs ontvangen een mooie bos bloemen. De uiteindelijke winnaar ontvangt uit handen van voorzitter Tjitte de Wolff ‘Het Gouden Hart voor Heerenveen’.

 

De winnaar

 • Mag zichzelf een jaar lang "Maatschappelijk Betrokken Onderneming van het jaar" noemen
 • ontvangt als trofee Het Gouden Hart voor Heerenveen
 • komt met een artikel op de website van Hart voor Heerenveen en mag dit artikel ook plaatsen op eigen website
 • ontvangt volop publiciteit

 

Maatschappelijk betrokken ondernemen is ondernemen met hoofd én hart. Een bedrijf dat zijn specifieke vakkennis, tijd, materialen of faciliteiten vrijwillig inzet voor de lokale samenleving, doet aan maatschappelijk betrokken ondernemen. In Heerenveen tonen veel bedrijven hun maatschappelijk hart, met of zonder bemiddeling van Hart voor Heerenveen. Bedrijven met een maatschappelijk hart zijn onmisbaar in een betrokken samenleving.

 

De jury:

 • Renske Osenga, Hart voor Heerenveen
 • Tjitte de Wolff, Heerenveen ‘n Gouden Plak / Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
 • Hans Broekhuizen, wethouder economische zaken gemeente Heerenveen
 • Croissanterie De Premier, winnaar Gouden Hart voor Heerenveen 2017

 

Nomineren

Iedereen kan een bedrijf voordragen. Wilt u een bedrijf nomineren? Stuur dan een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw motivatie, alsmede de inspanningen van het bedrijf op gebied van kennis, tijd, materialen en faciliteiten, worden in overweging genomen. De toekenning geschiedt door beoordeling van een jury. U ontvangt bericht of uw nominatie wordt omgezet in nominatie voor de jury. Nomineren kan tot 31-12-2018. Deelname is kosteloos.

 

Nominaties die na 31-12-2018 binnen komen, dingen mee voor Het Gouden Hart voor Heerenveen 2019.

Nomineren

Iedereen kan een bedrijf voordragen. Wilt u een bedrijf nomineren? Stuur dan een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw motivatie, alsmede de inspanningen van het bedrijf of gebied van kennis, tijd, materialen en faciliteiten, worden in overweging genomen. De toekenning geschiedt door beoordeling van een jury. U ontvangt bericht of uw nominatie wordt omgezet in nominatie voor de jury. Nomineren kan tot 31-12-2018. Deelname is kosteloos.

 

Aanmeldingen die na 31-12-2018 binnen komen, dingen mee voor Het Gouden Hart voor Heerenveen 2019.

Caleidoscoop-logo

Heerenveen-logo
Rabobank-logo

Randstad-logo


Posthuis-Theater-logo