Hart voor Heerenveen

Matches - archief

apr. 2017: Agrifield BV - Logeerhuis Heerenveen

Logeerhuis Heerenveen ontvangt tuingereedschap Agrifield BV

 

 

Een mooie schep, een hark en een schoffel kunnen de medewerkers van het Logeerhuis in Heerenveen goed gebruiken. Agrifield BV uit Oudeschoot doneert dit tuingereedschap aan het logeerhuis voor autistische kinderen.

 

Nu de lente is begonnen maakt het Logeerhuis dankbaar gebruik van het nieuwe tuingereedschap. Het Logeerhuis biedt een gezellige en veilige plek voor kinderen met autisme en aanverwante stoornissen. Maar de tuin is natuurlijk ook belangrijk. Wegens beperkt budget zocht het Logeerhuis hulp en Agrifield, specialist op het gebied van tuin, dier en land besloot het Logeerhuis blij te maken met kwalitatief goed tuingereedschap. Een groene match met een maatschappelijk betrokken ondernemer.

 

De webshop Agrifield.nl ontving onlangs nog de Rabo Stimuleringsprijs tijdens de Business Voice of Heerenveen. Agrifield uit Oudeschoot is dé specialist op het gebied van tuin, dier en land. In haar webshop vindt u onder andere een uitgebreid assortiment aan bemesting, werkkleding en benodigdheden voor de veehouderij.

 

Het logeerhuis is voor kinderen van 4 t/m 18 jaar met ADHD, ASS en andere aanverwante stoornissen. Zij hanteert een ondergrens van een IQ van 70. Ze zijn tevens gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met een boven gemiddeld IQ. Het logeerhuis heeft als doelstelling: Kinderen met een belemmering in hun sociaal emotionele ontwikkeling in een zo gewoon mogelijke, maar veilige omgeving contact te laten maken met leeftijdsgenootjes. Tevens willen ze de ouders en andere gezinsleden enkele weekenden per maand ontlasten. De groep van vakbekwaam personeel, stagiaires en vrijwilligers biedt logeerweekenden, opvang in de vakanties, buitenschoolse opvang, thuisbegeleiding en huiswerkbegeleiding (in de vorm van een buddy).