Hart voor Heerenveen

Matches - archief

apr. 2017: Studio eLBee - Aanloophuis Oer de Brêge

Studio eLBee ontwerpt mooie folder Aanloophuis “Oer de Brêge”

 

Studio eLBee zette zich deze maand maatschappelijk in voor Aanloophuis “Oer de Brêge”. Lieke Bakker ontwierp gratis een prachtige informatiefolder voor het aanloophuis. Met deze folder kan het aanloophuis nog beter de doelgroep bereiken.

 

 

“We zijn erg blij dat er een flyer is gemaakt door Lieke Bakker van Studio eLBee, huisstijl +”, vertelt Paulien Visser van het Aanloophuis. “We gaan haar nog op een passende wijze bedanken”. Aanloophuis “Oer de Brêge” aan de Herenwal nummer 2 is een plek waar een huiselijke sfeer heerst en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Oer de Brêge is een stichting die als doel heeft tijdelijke hulp te willen bieden aan mensen die in geestelijke- en maatschappelijke nood verkeren. In het bijzonder gaat het om mensen die weinig sociale contacten hebben, daardoor eenzaam zijn en een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Het Aanloophuis staat open voor alle mensen die op een of andere manier moeite hebben om hun weg te vinden in onze maatschappij. Het bereik van het aanloophuis omvat Heerenveen en wijde omgeving. Iedereen is van harte welkom van donderdag tot en met zondag. Check voor openingstijden de website. De eerste kop koffie of thee wordt gratis aangeboden. En iedere donderdag kan men na 17 uur een warme maaltijd krijgen. Deze match is weer een mooi voorbeeld van hoe ondernemers hun kennis en kunde inzetten voor lokale maatschappelijke organisaties om ze verder te helpen.

 

 

 

Lieke Bakker van Studio eLBee, huisstijl + is ontwerpster van huisstijlen enon- en offline communicatiemiddelen. In haar eigen studio in Heerenveen creëert Lieke graag herkenbaarheid voor ondernemers. In één oogopslag laat een bedrijf zien waar zij voor staat en wat jij als kijker kunt verwachten. Zo trekken zij de klanten die erbij passen. “Grafisch ontwerpen is niet alleen achter de computer zitten”, aldus Lieke. “Het liefste ontwerp ik met ‘pen en papier’. En verras mezelf graag. Dit bereik ik door dingen anders te doen dan ik ze altijd doe. Ik blijf om me heen kijken en zoek naar inspiratie voor nieuwe en goede ideeën”. Hiernaast zet Lieke zich regelmatig enthousiast in voor maatschappelijke organisaties.