Hart voor Heerenveen

Matches - archief

apr. 2017: WilLuStration Design & Fotografie - Bewonersforum Centrum Heerenveen

Willustration maakt frisse flyer voor Bewonersforum Centrum Heerenveen

“De samenwerking was super”

 

 

De BCH (Bewonersforum Centrum Heerenveen) bedacht een soep en broodjesbijeenkomst op 13 april j.l. om op zoek te gaan naar nieuwe vrijwilligers voor het bestuur. De BCH is een wijkplatform dat meedenkt over diverse zaken in het centrum van Heerenveen. Belangrijke onderwerpen als voetgangers- en fietsveiligheid, energieneutraal maken woningen en buurtactiviteiten als sjoelen passeren de revue. Om meer mensen te bereiken heeft de BCH via Opbouwwerker Ellen Akkerman de hulpvraag neergelegd bij Hart voor Heerenveen voor het ontwerp van een flyer. Willy Lubach van WilLuStration Design & Fotografie besloot te helpen. Al snel stond er een afspraak gepland in de Sint Jozefschool, de plek voor activiteiten in de wijk. Door met elkaar in gesprek te gaan, ontstond een beeld over wat de BCH zocht. Willy heeft 4 ontwerpen gemaakt waaruit gekozen kon worden. De flyer is huis aan huis verspreid in het centrum en de reacties waren positief.

 

“De flyer zag er fantastisch uit!”, aldus Ellen Akkerman. De soep en broodjesbijeenkomst heeft iets minder opgeleverd dan verwacht, maar er hebben zich toch 2 nieuwe bestuursleden aangemeld. “De samenwerking met Willy was super! Ze reageerde snel en was erg betrokken bij het initiatief. Het resultaat is fantastisch geworden en hierdoor hebben veel bewoners informatie gekregen over de betrokkenheid in het centrum”.

 

Willy is een creatief bevlogen designer. Naast haar werk als Graphic Packaging Designer ontwerpt ze o.a. logo’s, kaarten of menu’s, fotografeert ze, houdt ze zich bezig met social media content, ontwerpen en bijhouden van websites, bedrijfspresentaties maken of de professionele opmaak van bedrijfsdocumenten. En nog veel meer. Daarom gaat WilluStration Design & Fotografie graag met haar klanten in een persoonlijk gesprek brainstormen over hun wensen en haar rol hierin. Voor meer info: www.willustration-design.nl.