Hart voor Heerenveen

Matches - archief

mrt. 2017: Caleidoscoop Welzijn - Cafe 't Houtsje - Jeroen Piek

Crowdfundactie Jeroen Piek geslaagd

Caleidoscoop Welzijn stelt presentatie Pieken & Dalen open voor publiek

 
Bobsleeër Jeroen Piek uit Heerenveen is blij! Zijn crowdfundcampagne in samenwerking met WijzijnSport is geslaagd! Met het binnengehaalde streefbedrag van € 7.000 kan Jeroen zich optimaal voorbereiden op de Olympische Spelen van Pyeongchang.

 

 

Trainen voor zo’n groot doel kost tijd, energie en toewijding. Om zich nog één jaar voor te kunnen bereiden op weg naar de Olympische Spelen zocht hij hulp om zijn topsportcarrière te kunnen financieren. In samenwerking met WijzijnSport startte Jeroen een toffe crowdfund-campagne. In ruil voor een donatie biedt Jeroen verschillende tegenprestaties aan. Dit varieert van een clinic bobsleeën tot een presentatie over het omgaan met tegenslagen. En daar weet Jeroen wel wat van af. Nadat Jeroen zich in 2014 net niet plaatste voor de Olympische Spelen in Sotchi viel hij in een zwart gat. Zelfs zo erg dat hij suïcidale gedachten had. Caleidoscoop Welzijn heeft zich ingeschreven voor een presentatie van Jeroen. Zij vindt het mooi dat Jeroen kan laten zien dat je vanuit een diep dal in staat bent om boven jezelf uit te stijgen. Zijn verhaal kan mensen inspireren. Naast het najagen van zijn sportieve droom hoopt Jeroen een bijdrage te leveren aan meer openheid over depressie “Al zou ik maar één persoon die nu in een dal zit hoop kunnen geven, dan ben ik al heel blij”.

 

Caleidoscoop draagt op deze manier bij aan talentontwikkeling en participatie in de Gemeente Heerenveen. Zij stelt de presentatie over Pieken & Dalen graag open voor een groter publiek. Ook Café ’t Houtsje steunt deze bobsleeër en stelt haar café hiervoor beschikbaar, top! Ben jij benieuwd naar Jeroen’s verhaal, het leven van een bobsleeër, hoe je dromen najaagt en boven jezelf uitstijgt? Dan ben je van harte welkom in Café ’t Houtsje. De datum en tijdstip worden in april bekend gemaakt.